La oss ta en prat
Bli med i vår Gratisgruppe!

Hvorfor digital markedsføring?

De aller fleste bedrifter i dag er helt avhengige av å markedsføre sin bedrift i den digitale verden, men hvorfor?

Det er kanskje ikke det du har mest lyst til å bruke tiden din på hvis du for eksempel driver et tømrerfirma, men det er helt avgjørende i en verden full av konkurrenter.

Selv om det er stress for de fleste å markedsføre seg selv, er digital markedsføring HELT GENIALT.

Og nå skal jeg fortelle deg hvorfor…

Digital markedsføring har revolusjonert hvordan man treffer målgruppen sin. Før i tiden, når du reklamerte i for eksempel avisen, visste du aldri hvem som faktisk leste akkurat DIN annonse. Med en digital annonse kan du treffe nøyaktig de du ønsker å treffe, der du ønsker å treffe de.

Du kan spisse målgruppen din ned til alt fra hvor i verden de skal befinne seg, til hvilken aldersgruppe de skal være i, hva slags interesser de har, til jobb-status - med mer. Du kan rett og slett utforme budskapet ditt slik at det treffer målgruppen på rett sted til rett tid. Digital markedsføring er dynamisk, og ikke minst målbar.

Det betyr at du hele veien kan justere annonsene dine til å treffe bedre om responsen er lav, du kan også måle hvor mye du får igjen for hver krone du har brukt på markedsføringen. Hvilket beløp du ønsker å bruke på hver annonse er helt opp til deg. Du har rett og slett full kontroll. Mulighetene er uendelige.

Det er også veldig enkelt å holde kontakt med kundene dine når du markedsfører på denne måten, via for eksempel Messenger eller Instagram kan du kommunisere på en måte du ikke tidligere kunne. Du kan være PÅ så mye du ønsker, men du har også hele tiden muligheten til å «logge av» når du vil.

Med digital markedsføring tiltrekker du deg kunder, fremfor å nå ut til kunder slik du gjør når du reklamerer i for eksempel aviser eller på radio.

Så, for å oppsummere det hele:

  1. Digital markedsføring er målrettet og priseffektivt
  2. Digital markedsføring gir deg muligheten til å bygge solide kundeforhold
  3. Digital markedsføring gir resultater uansett hvilket mål du ønsker å nå
  4. Digital markedsføring kan gjøres av ALLE
  5. Digital markedsføring er målbart, og lar seg enkelt justere

Digital markedsføring har kommet for å bli, så du kan likegodt hive deg ut i dette vidunderlige universet først som sist, jeg lover deg at det vil gagne bedriften din til det bedre.