La oss ta en prat
Bli med i vår Gratisgruppe!

Hei, Christine og Vetle her!

 

Vi er menneskene bak Synlig uten stress, som hjelper bedrifter med å bli synlige i den digitale verden helt uten stress. For ingen liker å stresse, og vi liker å markedsføre. Perfekt - to fluer i en smekk.

Vetle er utdannet revisor, autorisert regnskapsfører fra finanstilsynet og sertifisert bedriftsrådgiver fra Regnskap Norge. Han er gründeren bak attestering.no og sjekkregnskapet.no. Der har han hjulpet gründere med regnskap og økonomi siden august 2020. Konseptet bak Sjekk Regnskapet er at de gjør det trygt og enkelt for gründere å føre regnskapet selv.

Christine har fagskoleutdanning som både Administrativ koordinator og Digital markedsfører. Hun er gründeren bak CWmarketing, og har jobbet med digital markedsføring siden 2017. 

Vetle er i tillegg til å være regnskapsfører, en mann med mange ideer, og i løpet av sommeren 2021 ble ideen om å starte et markedsføringsbyrå til. Derfra kom Christine inn i bildet.

Christine har siden tidlig i 2021 gjort markedsføringen for Sjekk Regnskapet, og ble derfor en naturlig samarbeidspartner. Synlig uten stress ble født, og siden har vi jobbet knallhardt for å komme i gang så fort som mulig. Vi er jo tross alt gründere. 

Knallhard jobbing har resultert i det vi mener er et genialt konsept, og som vi håper at du der ute vil dra god nytte av. Vi besitter kompetanse, men også et perspektiv fra et personlig ståsted. Vetle har selv hatt behov for markedsføring for sitt firma, og vet hva han skulle ønske fantes, men som ikke gjorde det.

Før nå. 

Vi gleder oss maks til å jobbe med DEG, og vi garanterer at vi leverer!